lørdag den 19. februar 2011

Kajakfiske træf Sjælland - 1. maj 2011

En af vore engagerende venner på Sjælland - Jan Veiby - har taget initiativ til et kajakfiske træf, søndag den 1. maj 2011. Jan er mest kendt for sine kajafiske videoer på youtube.com, og ikke mindst sit altid gode og smittende humør.

Følg med her på bloggen og sæt allerede nu kryds i kallenderen søndag den 1. maj 2011. Senere kommer der mere info om hvor og hvad tid.

torsdag den 17. februar 2011

Både i Bella 2011 - Geoff Anderson

Yderligere en samarbejdspartner vil blive repræsenteret med produkter på Både i Bella. På flere giner vil der være ultimativt Geoff Anderson fiske- og fritidsbeklædning.

Kom og få en snak med os på standen, hvor nogle af de bedste og mest funktionelle produkter vil være repræsenteret.

OBS! Vær opmærksom på, at KAJAKFISKER.dk udelukkende deltager på Både i Bella 2011 for at oplyse om fiskeri fra kajak. Det er IKKE muligt at købe kajak, udstyr, beklædning og fiskegrej på standene.

Der henvises til geoffanderson.com for at finde forhandlere.

onsdag den 16. februar 2011

Både i Bella 2011 - Kano & Kajak Butikken

For at kunne opleve kajakfiskeri er der som minimum to krav der skal opfyldes: En kajak og noget fiskegrej. Hvilken kajak og hvilket udstyr skal man som begynder vælge? Det bliver der mulighed for at se nærmere på under Både i Bella 2011.

En af KAJAKFISKER.dk's faste samarbejdspartnere kommer til Både i Bella 2011. Kano & Kajak Butikken har tilbudt at vise forskellige kajakker, og hver lørdag og søndag mellem kl. 13:00 og 15:00 kommer indehaveren Peter Lillelund, som kan fortælle meget mere om de forskellige kajakkers egenskaber, fordele, ulemper og muligheder.

OBS! Vær opmærksom på, at KAJAKFISKER.dk udelukkende deltager på Både i Bella 2011 for at oplyse om fiskeri fra kajak. Det er IKKE muligt at købe kajak, udstyr, beklædning og fiskegrej på standene.

mandag den 14. februar 2011

Både i Bella 2011

Efter et par måneders venten kom der klar besked fra arrangøren.

KAJAKFISKER.dk deltager på Både i Bella 2011 på hele to stande B4-018A og HB4-018. En lille stand tæt på magasinet Fisk & Fri, hvor vi viser beklædning og udstyr, og lige overfor med en større stand hvor der præsenteres kajakker og fiskegrej. Der er planlagt foredrag, men de er ikke fastlagt endnu - mere om det senere.