tirsdag den 5. oktober 2010

Fisketuren som blæste væk


Af Jan Veiby var jeg inviteret på Esrum Sø for at fiske efter aborrer. Holdet bestod af Søren, Martin, Jan og undertegnede, og det var planen at vi skulle overnatte i Gribskov fra fredag til lørdag, og så skulle vi fiske igennem hele lørdagen. Vejrudsigten sagde tørt opholdsvejr med lidt sol ind imellem......men også en kraftig vind fra SØ.

Søren, Martin og Jan var taget afsted om eftermiddagen, og på vejen op til stedet hvor vi skulle overnatte, måtte Søren lige have sig en dukkert i det friske sø-vand. Det er endnu ikke heeeelt klart, hvad det var der skete, men Søren kom på ret køl igen og kunne behageligt ro videre.

Jeg kom direkte fra arbejdet, så jeg var fremme lidt senere end de andre. Til gengæld havde de sørget for at der var fuld blus på bålet, så efter en hurtig rejsning af teltet blev der hygget om flammerne og de knitrende glæder.
Efter en god nats søvn med vinden hylende i trætoppene var det liiiidt svært at komme ud af fjerene, og efter moden overvejelse - måske to, tre eller fire timer - blev det besluttet at fiskeriet på grund af blæsten ikke skulle blive til noget denne gang.

Mange tak til gutterne for at indvie mig i deres oplevelser a lá Alaska discount. Mindst én gang om året skal man unde sig selv en fisketur i det fri, med bålmad og røverhistorier :-).

Ingen kommentarer: