mandag den 5. marts 2012

Det var så det!


Det var så årets udgave af Både i Bella. Tak til alle besøgende som er kommet fra alle dele af kongeriget, lige fra Grønland og Færøerne til Bornholm i den anden ende.

Mange gamle kontakter hilste på, og mange nye bekendtskaber blev skabt, som skal blive spændende at arbejde videre med fremover.

Det har været nogle rigtig hyggelige weekends, hvor de besøgende har vist stigende interesse for kajakfiskeriet. Det har været skønt at tale med folk, som har roet og fisket hele deres liv, men som aldrig har skænket tanken at kombinere de to aktiviteter. Nogle har overvejet det i noget tid, mens andre lige er startet eller har dyrket kajakfiskeri flere år og kunne supplere med mange gode oplevelser på vandet.

Foredragene har været velbesøgte og jeg håber at tilhører har fået noget med hjem, som de kan arbejde videre med. Det er sjældent at der kun er én måde at gøre tingene på, bare man også husker at holde fokus på sikkerheden. Sikkerhed frem for alt!

Det er sjovt at oplyse om fiskeri fra kajak, og det er rigtig sjovt når man har mulighed for at vise nogle af de nyeste og fedeste produkter som findes på markedet. Derfor også en stor tak til vore partnerer, som har været så velvillige at stille en masse lækkert gear, grej og beklædning til rådigehed.

Ingen kommentarer: