torsdag den 1. marts 2012

Fiske kajakker

Hvad er det som gør en fiskekajak til en fiskekajak? Det er der mange forskellige svar på, men FeelFree's Mokens 12 ER noget af´en fiskemaskine. Alt hvad der kan optimeres til fiskeri ER optimeret på denne Sit-On-Top. Adskillige stangholdere, forberedelse til instrument og indbygget blinkboks er bare nogle eksempler.


Et andet bud på en fiskekajak er Pelican's Sound 120 EX Angler. Det er en let og letroet stabil kajak, monteret med flere stangholdere fra fabrikkens side.

Kom på Både i Bella i weekenden 1.-4. marts og få en snak om de forskellige muligheder for fiskeri fra kajak. Så kan du også se Venture Kayak's Easky 17 rigget til med Humminbird 788ci instrumentet, stangholdere, pagajholder, netholder o.s.v. Mød os på stand HB4-022.

Husk også foredraget om fiskeri fra kajak, søndag den 4. marts kl. 13:00.

OBS! Intet salg fra standen. Vi oplyser om fiskeri fra kajak, og vejleder gerne om valg af kajak, grej, udstyr og beklædning.

1 kommentar:

fiskeri sagde ...

Uden at jeg kender noget til situationen, vil jeg anbefale dig at investere i et par waders. Du kan få et par neopren til under 500,- og det giver bare lige den ekstra grad af frihed mht. hvor man kan komme til at fiskeri.
Hvilke waders vil jeg dog ikke gøre mig klog på. Jeg kan kun sige, at indtil videre er jeg glad for mine ABU waders till 399,- (tilbud) fra Føtex. Bilka har dem som regel til 500,- som normalpris - begge Dansk Supermarked = stort set samme varer.
Ikke at dette svarer på dit spørgsmål, blot et velmenende råd.