mandag den 26. marts 2012

Magic Blue meets Blue Magic

Kajakken ER et alsidigt fartøj. Fra de stille og rolige aftener på søerne og i fjordene, over kystnært fiskeri efter havørred og bundmede efter flade, til regulært trollingfiskeri i Østersøen.
For tiden fanges der rigtig mange og rigtig store fisk i Østersøen. Der har været vind fra vest i meget lang tid, så pladserne som bruges for tiden er Kondomet, 40-meteren og området omkring Rügen. Alle disse pladser ligger liiidt for langt ude - 10-20 SM fra land - selv for en tur i kajakken.

Men ét område som er interessant for os kajakfiskere er Bananen, som kun er 2.5-3 SM fra land, hvilket vil sige en lille times rask roning fra den Mønske klippekyst. Bananen kræver længere tid med østenvind for at kaste fisk af sig, så denne tur skulle bare fungere som træningstur.

Bananen ligger i øvrigt på ruten mellem de andre pladser og så Klintholm Havn, hvor trollingbådende tager ud fra. På vej hjem blev jeg overhalet af Team Blue Magic med Jan Svenstrup som skipper. Så man kan godt sige: Magic Blue meets Blue Magic :-).

Se Jan's indlæg på sin blog her: Team Blue Magic.

Ingen kommentarer: