torsdag den 3. juni 2010

Regn, regn og atter regn


Kort sagt: Dagregn! Sidst på aftenen holdt det op, blot for at begynde igen en time senere. Og det forblev koldt og overskyet hele dagen og natten. Og koldt ER koldt heroppe på 70. nordlig breddegrad. Det er juni og vi er i en sommerperiode med midnatssol, men læs lige dette varsel for Troms:

Nordvestlig frisk bris 10 på kysten, i nord liten kuling 12, lørdag ettermiddag forbigående stiv kuling 15. Regnbyger, snøbyger over 200-400 m.

Her på campingen har vejret lagt en naturlig dæmper på gemytterne. Både tyske og hollandske turister holder sig inden døre i deres autocampere, og de stakkels motorcykelfolk som ligger i telt, sidder for det meste i opholdsstuen og varmer sig.

En regnbyge i ny og næ er OK, en kraftig vind skal man ha' engang imellem, og en lav temperatur omkring frysepunktet en enkelt nat eller to er også til at overleve. Men når vinden så godt som uafbrudt er i det nordlige hjørne, bliver vi næsten konstant ramt af alle tre onder på én gang, og så begynder det at tage lidt af glansen.

Burde man være blevet hjemme i de her to uger? Argh, en dårlig fiskedag er stadig bedre end en god dag på arbejdet :-). Men når man ikke engang kan komme ud og fiske?!?!?!?!?!?!

http://www.yr.no/sted/Norge/Troms/Tromsø/Tromsø/
http://pent.no/vaer.aspx?sted=Tromsø&lat=69.65&lon=18.96&m=0

Ingen kommentarer: